Diervoederindustrie

Met TrotecMix bieden we de diervoederindustrie een kwalitatief, veilig, duurzaam en stabiele basisgrondstof voor dierenvoeder die het hele jaar door beschikbaar is. De verwerking gebeurt volledig in-house en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Voedselkwaliteit en voedselveiligheid

TrotecMix is niet alleen een stabiele samenstelling. Als basisgrondstof voor dierenvoeder heeft het ook een hoge energetische waarde en een optimale smaak. Topkwaliteit dus, en uitstekend geschikt ter vervanging van tarwe, gerst, mais, palmolie en suiker.

Op het vlak van voedselveiligheid scoort TrotecMix ook alle punten. Onze ingrediënten en afgewerkte producten zijn FCA, GMP+ en GMO gecontroleerd volgens GMP+ FRA MI 105 certificatie. Jaarlijks worden audits uitgevoerd bij onze leveranciers, de producenten van de voormalige levensmiddelen.

Mengen & drogen

Mengen & drogen

Een innovatief mengproces en energievriendelijk indirect droogproces staan garant voor een hoogwaardig eindproduct dat beantwoordt aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Stockage

Stockage

Het eindproduct kan gedurende 12 maanden gestockeerd worden in droge omstandigheden.

Onze markten

Door de hoge energetische waarde, de uitnodigende smaak en de optimale verteerbaarheid is TrotecMix uitstekend geschikt voor diverse dierengroepen

Varkens

TrotecMix is als eindproduct uitstekend geschikt als basisvoederstof voor biggen, zeugen en mestvarkens.

Herkauwers

TrotecMix compenseert voor de energietekorten van de klassieke voeding, arm aan trage zetmelen en rijk aan vezels

Pet food

Door innovatieve productontwikkelingen en onderzoek naar specifieke samenstellingen kunnen we een volwaardig alternatief aanbieden

Insecten

Samen met externe onderzoeksinstituten ontwikkelen we nieuwe formules voor o.a. de insectenmarkt

Pluimvee

Onze TrotecMix vormt een goede basis voor gezonde en productieve kippen.

Aquacultuur

TrotecMix als nuttig ingrediënt voor visvoer.