Junior Financial Controller

Het takenpakket bestaat uit het opmaken van financiële analyses, het detecteren en verklaren van varianties in zowel financiële als operationele KPI’s. Hiervoor werk je nauw samen met medewerkers van verschillende afdelingen.
Je zal niet alleen mee verantwoordelijk zijn voor de operationele rapportering, maar je werkt ook op ad hoc analyses en budgetteringen. Termen als omzet, marge, kosten, rendement, budgettering en forecasting zijn jou zeer bekend. Je maakt hiervoor duidelijke analyses en rapportages op. Je volgt alle projecten mee op vanuit een financieel oogpunt. Je zal meewerken aan een concreet beeld van de actuals, het budget en de forecast van de verschillende projecten. Daarnaast determineer je mee de behoeften op vlak van controlling en rapportering en vertaal je die om naar verbeterprojecten.

Profiel

  • Je bezit een bachelor- of masteropleiding in financien, economie of bedrijskunde, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in de financiële sector ( controlling, audit,…).
  • Nauwkeurigheid en accurraatheid zijn key, samen met je oog voor detail en kwaliteit.
  • Je wil zowel ownership nemen over je eigen projecten, als in teamverband werken.
  • Analytisch te werk gaan zit in je natuur en je kan dat combineren met een vlotte communicatiestijl.
  • Je bent leergierig en hanteert een no nonsense mentaliteit.
  • Kennis van SAP is een plus maar geen must. Excel mag geen geheimen voor je hebben.
  • Je kan je vlot uitdrukking in Nederlands, Frans en Engels. Duits is een pluspunt.

Aanbod

Als junior financial controller krijg je de kans om je in de verschillende entiteiten van de organisatie te ontwikkelen, en zo mee te groeien met de onderneming. Je komt terecht in een dynamisch en ambitieus financial controlling team die je zal ondersteunen. Zeer veelzijdige job in een bedrijf met veel groeipotentieel en een open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. Voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris inclusief extralegale voordelen afhankelijk van je ervaring.

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Profiel

Upload file
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx, doc, pages.
Upload file
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx, doc, pages.